Kirjakauppakatsaus


Kinokuniya Shinjuku Main Store

Kinokuniya

Shinjukussa sijaitsee Kinokuniya-ketjun pääkauppa. Kinokuniya on merkittävä kirjakauppaketju, jolla on liikkeitä myös ulkomailla. Kirjakaupat ovat kuitenkin sijoittuneet suurimmaksi osaksi Tokion alueelle. 
Japanilaisen kirjallisuuden lisäksi, Kinokuniyoista löytyy muihin kauppoihin verrattuna kenties eniten ulkomaalaista ja englanninkielistäkin kirjallisuutta. Ulkomailla Kinokuniya on erikoistunut Japanilaiseen kirjallisuuteen.


Kumazawa Chiba Station

Kumazawa

Olemme törmänneet tähän ketjuun monessa eri paikassa, asemien läheisyydessä ja ostoskeskuksissa. Kirjallisuus on suurimmaksi osaksi japaninkielistä ja kauppojen koot sekä valikoimat vaihtelevat sijainnista riippuen. Kumazawassa on tullut käytyä usein.


Jotain, mikä iski meihin hauskana on, että sekä Kinokuniyan että Kumazawan kaupoissa kirjat usein kääritään paperikansiin kirjan suojaamiseksi, ja joissain tapauksissa se ehkä tehdään myös kannen peittämiseksi. Kassahenkilöstä riippuen kirjat kääritään automaattisesti, jotkut taas kysyvät.






BookOff

Kyseessä on käytettyjen kirjojen kirjakauppa. Kirjojen lisäksi niistä löytyy myös melko laajoja DVD- ja CD-valikoimia. Erityisesti huomioitavaa on se, että tuotteiden laatu on todella hyvä ja siksi luulimmekin sitä aluksi aivan normaaliksi kirjakaupaksi. Iso osa niistä on kuitenkin puoleen hintaan tai jopa halvempia, mikä on niiden hyväkuntoisuuteen nähden melkein naurettavan edullista.


Chibassa sijaitsee iso liike

Inagessa asuntolan läheisessä kaupassa on myös liike



Onhan sitä tullut jotain tuttuakin löydettyä:


Onneri to Anneri no uchi










Kommentit

Suositut tekstit